sunnuntai 9. joulukuuta 2012

THEBOS.FI


Sain vähän aikaa sitten ainutlaatuisen mahdollisuuden tilata tuotteita thebos.fi verkkokaupasta reilulla alennuksella. Hullaannuin heidän tuotteistaan niin kovin, että tilaukseen meni tuote jos toinenkin ;)

Ajattelin esitellä hieman tuotteita, jotka kyseisestä verkkokaupasta tilasin ja kertoa omaa mielipidettäni tuotteista.

Heidän tuoksuvalikoimasta nappasin koriini uusimman suosikkini: 
Guessin I'm Yours hajuveden. Tuoksu on niin huumaava, etten voi pitää näppejäni erossa siitä. Suuri plussa myöskin todella hienosta ja koristeellisesta pullosta!


Verkkokaupan monipuolisesta kynsilakkavalikoimasta itselleni valikoituvat seuraavat yksilöt..


Näistä Saffronin lakoista olenkin kirjoittanut jo aiemmin ja lakkojen yleisarvosanaksi käytön myötä antaisin 8/10, eli tosi hyvä lakka hinta-laatusuhteeltaan!

Onneksi oma ripisarini oli tilaushetkellä lähes lopussa ja päätin kokeilla minulle entuudestaan tuntematonta ripsaria.. ..nimittäin W7 Big Lash ripsiväriä. Kokeilu tosiaan kannatti - nimittäin tästä ripsarista on tullut mun ylivoimainen lemppari! Tämä saa arvosanaksi täyden kympin kymmenestä <3

Taustalla myös toinen tilaukseen mennyt ripsari, Maybellinen Great Lash ripsiväri.


 Tähän ripsiväriin en ole koskaan pettynyt ja se on pysynyt tosi hyvin ripsissä, tämä on pitkäaikainen luottotuotteeni! :)

Seuraavana vuorossa tuotteet, jotka tilasin myös ns. testiin, eli minulla ei ollut lainkaan kokemusta näistä merkeistä..


NYC:in väritön puuteri, NYC:in luomiväri duo sekä Body Collectionin poskipunasetti, jossa siis 4 eri sävyistä poskipunaa. Kaksi ensimmäistä tuotteina menettelee ja tuosta poskipunasta olin positiivisesti yllättynyt. Sävyjen pigmentti on erittäin hyvä ja tarttuu ihoon täydellisesti pysyen siinä hyvin.

Testasin myös toista minulle entuudestaan tuntemattoman merkin meikkivoidetta..
Kyseessä on Collection 2000 merkin Naturally Radiant Liquid Foundation sävyssä Ivory.
Tämä meikkivoide on käytössä tälläkin hetkellä ja tästä on tullut myös uusi luottotuotteeni, jota aivan varmasti ostan myös uudelleen. Levittyvyys ja pysyvyys on hintaansa nähden aivan mainio ja tämä ei jätä sellaista kalvoa iholle vaan sulautuu iholle lähes huomaamattomaksi. Me like! <3

Huulikiiltojen ystävänä päätin testata myös Revlonin huulikiiltoa..

  
tuollaisessa ihanassa vaaleassa helmiäissävyssä. Kiillon pysyvyys on ollut hyvä ja laadultaan myös vaikuttanut hyvältä. Oma arvioni tuotteesta olisi 8/10.

Sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä, uuden suosikkimerkkini W7:n Prime Magic meikkivoiteen pohjustusvoide. 


 Tämä tuote tosiaankin TOIMII! 

Kun aikaisemmin meikkivoiteen levityksen jälkeen ja jopa puuteroimisen jälkeen naama kiilsi eikä meikki meinannut pysyä kasvoissa - tämän tuotteen myötä kaikki se on täysin historiaa. 
Arvelen kyllä, että kuulostaa kovasti mainokselta, mutta sitä se ei tosiaankaan ole. Tämä tuote kolahti ja kovaa. Tuotteen hinta thebos.fi verkkokaupassa oli noin 11 euron luokkaa - eli suosittelen kokeilemaan ;)


 

Äitini kun on myöskin kosmetiikan ystävä, niin ajattelin samalla ilahduttaa myös häntä tilaamalla hänelle seuraavat tuotteet..


 Sain hyvää palautetta häneltä ja nyt on kyllä molempien kosmetiikkavarastot kaikin puolin kunnossa. Voin siis lämpimästi suositella thebos.fi verkkokauppaa ja huomatkaa, että sieltä saa paljon muutakin kosmetiikan lisäksi - mm vaatteita, asusteita sekä myös miesten vaatteita! Olen tyytyväinen saamaani palveluun ja tilauksen toimitus oli super nopeaa! Itselläni vaan kesti tovi kunnes sain kaikki tuotteet perinpohjin testattua ;)

 Onko teillä entuudestaan kokemusta kyseisestä verkkokaupasta?

sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti