sunnuntai 9. joulukuuta 2012

JOULUKUU


Eräs lukijani kysyi minulta vähän aikaa sitten miksi en kirjoita enää, onko tapahtunut jotain?

Ajattelin vastata näin ihan yleisesti täällä blogissa, just in case joku muukin asiaa ihmettelee. Mun elämässä on tällä hetkellä niin kauhea kiire, etten kerkeä edes välillä sanomaan sanaa 'blogi', saati sitten ajattelemaan sitä ja kirjoitella tänne. Välillä tulee niin kova kaipuu kirjoittaa, että tekisi mieli vaan sulkea kaikki muut jutut ympäriltä pois. Valitettavasti ne kaikki muut jutut on vaan sattumoisin nimeltään 'vastuu' ja 'arkielämä'. 
Eli ei ihan onnistu mun suunnitelmat, ymmärrätte varmaan miksi :DTäytyy nyt toivoa, että joulukuun rauha (joulurauha ehkäpä?) purisi minuunkin ja pääsisin viettämään enemmän aikaa blogini parissa. On ollut jo muutama juttu jo pidemmän aikaa tehtävälistalla.. 


Tänään olen ehtinyt nauttimaan kodin rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta (mitä nyt muutaman kerran hermot menny Miloon, mutta sitä ei nyt lasketa..). Siivosin eilen meidän asunnon ja ah kuinka ihanaa onkaan kotona kun on siisti koti - rakastan sitä tunnetta!

Päivällä tein itselleni (J on töissä..) super herkullista tuorepuristettua mehua, joka sisälsi appelsiinia, greippiä ja limeä.  Kohta rupean laittamaan meille ruokaa ja illalla käperrytään sohvalle nauttimaan viikonlopun viimeisestä illasta.. nauttikaahan tekin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti