keskiviikko 28. marraskuuta 2012

SE OIS TALVI NYT


Nyt on sitten talvi alkanut ja on aika vetää talvivermeet päälle. Paitsi että oon käyttänyt mun talvitakkia jo viimeisen kuukauden. Ja tänään (kun oikea talvi vihdoin koitti) rupesi tuntumaan, että siinä onkin aivan liian kylmä :D Toi on just tota kun pukee liian aikaisin liian lämpimästi päälle.. :)Tää koko alkuviikko on mennyt niin, että ollaan oltu J:n kanssa ristiin rastiin töissä ja nähty tyyliin aamulla (kun J vielä nukkuu) ja illalla joskus kympin aikaan illalla. No, vielä olis kaksi päivää edessä ja sitten meillä on yhteinen viikonloppu.
Ajateltiin tänä viikonloppuna koristella meidän asunto jouluisaksi ja hieman tunnelmallisemmaksi, mikäli vaan saadaan aikaiseksi, kovasti tarkoitus ainakin olisi. 
Enpä edes tiedä, koska ihmiset rupeaa yleensä joulukoristeita laittamaan? Jossain vaiheessa oon vaan aina huomannut, että ne on jossain vaiheessa vaan ilmestyneet ikkunoihin ja parvekkeille.. 


 Tänään mun tarkoitus oli oikeasti mennä salille, mutta laiskuus vei voiton - tälläkin kertaa. Mutta eihän aina ookkaan pakko jaksaa. Eihän?Nyt mä meen lämpimään suihkuun ja sen jälkeen makoilemaan piikkimaton päälle - se vasta rentouttavaa onkin! Palataan murut! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti