torstai 22. marraskuuta 2012

HERE AGAIN


Huh mikä työpäivä taas takana.. kiireitä kiireiden perään. Tässä on nyt ehtinyt tapahtumaan niin paljon, että sen takia on kirjottelukin jäänyt. Eikä oikeastaan ainoastaan sen takia, vaan monen muunkin asian. Eniten tähän taukoon on vaikuttanut mun uupumus, jolle ei tuntunut tulevan loppua ja mietinkin jo itseasiassa koko blogin lopettamista. 

Päätin, että kirjoittelen sen verran mitä ehdin ja pystyn, enkä ota liikaa stressiä siitä. Haluan kuitenkin, että täällä viihtyy! :) Pakkopullaa on tässä elämässä muutenkin jo ihan tarpeeksi..

Pieni muutos tulee lisäksi myös siinä, etten kirjoita osaa tekstistä enää englanniksi, eli skippaan sen nyt ainakin toistaiseksi kokonaan pois. Ihan vaan ajan puutteen vuoksi, valitettavasti.

Mulla on kyllä ollut samalla niin hirveä hinku ja ikävä tänne blogiin, joten täällä nyt sitten ollaan taas!Mun master chef kokkaili meille eilen taas mun lemppariruokaa, lohta ranskisten kera. 
Kyllä mun kelpaa! <3


Katkarapusalaatti fetajuustolla on mun ylivoimainen lemppari salaateista! Tulee vesi kielelle jo pelkästä kuvan katsomisesta, haha :D

Mutta onneksi me ruvetaan ihan just syömään ;) Ja hei, huomenna on perjantai! Kui siistiä se on, häh? 


Hauskaa iltaa toivotellaan me! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti