sunnuntai 4. marraskuuta 2012

2/11/2012 OUTFIT


Perjantain asu on jäänyt julkaisematta tässä kaikessa kiireessä. Tarkoitus oli se jo perjantaina julkaista, mutta olin illalla niin veto veks etten yksinkertaisesti jaksanut.
Perjantaina oli kiirettä töissä ja illalla uppouduin liian aikaisin sohvan syövereihin, etten jaksanut lopuksi enää nousta ylös. Muuta kuin tekemään ruokaa ja käymään saunassa. Nukkumaan mentiin kaiken sen jälkeen siinä yhden pintaan yöllä. Hups.


Tässä on viimeisen kuukauden ajan ollut töissä paljon muutoksia ja se kaikki on heijastunut muhun todella paljon. Mitään tarkkaa en valitettavasti voi kertoa, mutta näin ympäripyöreesti sanoen, on ollut sekä fyysinen, että henkinen jaksaminen aika koetuksella ja just perjantaina tuli huomattua, että hyvin olen saanut vastuuni hoidettua ja todettua, että kehitykseni näinkin nopeassa ajassa on ollut melko huomattava. Lisäksi kaiken paineen ja stressin keskellä olen saavuttanut suuren onnistumisen ja pärjäämisen melko rajallisillakin valmiuksilla. Kyllä se taitaa vaan olla niin, että silloin kun on pakko, niin pärjää ja selviää kyllä! Sillä fiilisellä olikin hyvä aloittaa viikonloppu ja launtai meillä J:n kanssa meni tosi kivoissa merkeissä. Siitä pian lisää! :)


Perjantaina meillä oli melko karkintäyteinen ilta ;) Tai no, koko viikonloppu oikeastaan. Mun karkkeja on vielä yli puolet jäljellä kun taas J:n karkit on syöty jo perjantaina :D Näin siis meillä.. 


// Hey guys, here is my outfit from Friday, I had a very hectic day then and after work I was so exhausted that I just didn't have any energy left. I chilled out on the couch and then we made some food and ate some candy and went to sauna.. Oh boy, what a crazy week I had. But yesterday we had very nice day and evening with J. More about that coming up soon! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti