sunnuntai 18. marraskuuta 2012

16/11/2012 OUTFITPerjantaina asuni valikoitui pitkälti uuden beigen neuleen ympärille. Alle musta toppi ja siniset farkut jalkaan, lisäksi luottonilkkurini ja ei kun menoksi! Töihin tietty - minne muuallekkaan! 

Perjantaina mulla kävi pitkästä aikaa niin hyvä tuuri, että myöhästyin metrosta tyyliin jollain kahdella sekunnilla. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin, että joku lähtee ihan nenän edestä muutaman sekunnin takia.. täytyy oikeesti ruveta opettelmaan heräämään aikaisemmin.


Muistin taas tuon ihanan Love -korun olemassaolon ja iskin sen kaulaani..


Iik, viimeinen viikonloppupäivä.. täytyy yrittää ottaa tästä kaikki ilo irti. Tai siis kaikki vähäinen ilo - ei oo nimittäin taaskaan ollut mitään kauheita ilon aiheita viime päivinä.. Mennään tänään J:n äidillä käymään ja illalla katsomaan mummia sairaalaan - koskaan ei tiedä milloin on viimeinen päivä nähdä se.. Se on yksi niistä monista asioista tällä hetkellä jotka rassaa mieltä aika paljon ja syö voimia, välillä tuntuu ettei jaksa edes sängystä nousta. Tänne yritän kirjoitella mahdollisimmn positiivisesti, sillä en halua purkaa kaikkea pahaa tänne ja yritän pitää tämän 'kivana paikkana' ja olla keskittymättä niihin hirveimpiin asioihin elämässä. Välillä kuitenkin tuntuu, kuin elämä olisi täynnä niitä mörköjä, jotka tunkee väkisinkin elämään ja elämä on kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

 Mutta nautitaan nyt vielä ihanasta 'vapaasta' sunnuntaista. Hauskaa päivää teille! <3


// Hey guys, here is my outfit from Friday! Here is my new beige cardigan with basic blue jeans - I still love this basic combination! ;) Have a great Sunday! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti