perjantai 2. marraskuuta 2012

1/11/2012 OUTFIT


SE OIS PERJANTAI NYT!

Vihdoinkin.. raskas työviikko on (osittain) takana ja saan levätä ja mikä parasta - viettää kokonaisen viikonlopun J:n kanssa. Meillä onkin kivoja suunnitelmia ainakin lauantaille, mennään nimittäin leffaan katsomaan uusimman Bondin. Se on aivan must! :)

 Jotenkin haikea olo tosta ajankulusta, nyt on jo marraskuu. Täytyy trikata mieltä hieman ja mieltää se mieluiten niin päin, että kohta on joulu! En malta odottaa että pääsen shoppaamaan lahjoja. Kunhan en jätä sitä tällä kertaa jälleen kerran viime tippaan.. eli tänä vuonna täytyy olla ajoissa!

Noni, nyt mä eksyin aivan täysin aiheesta. Sitä asua..Mustavalkoisella mentiin, se on yleensäkkin ollut aina luotettava kombo <3Musta tuntuu, että nyt kun mulla on noi housut, en muuta kohta osaakkaan käyttää :D

 Nyt mä siirryn aloittelemaan meidän viikonloppua J:n kainaloon (tai vähintään ripustaudun siihen..), hauskaa perjantai-iltaa siis! <3


// Hey guys, it's Friday (like you haven't noticed yet, haha!)..here is my yesterday's outfit. I'm so excited because we will have the best weekend ever with J. Tomorrow we will go to see the newest Bond movie and and.. well, the best part is that I will have J all to myself ;) Have a nice evening!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti