sunnuntai 21. lokakuuta 2012

When you hold me, I’m alive


Päätin yllättää teidät ja kuvailla vähän asua (ja vähän muutakin) ulkona sisätilojen vastapainoksi! Voi kuinka ikävöinkään näinä harmaina ja sateisina syysiltoina valoa ja aurinkoisia kelejä! Kohta rupeaa onneksi jo hieman pakastamaan ulkona, toivotaan että silloin tämä jatkuva sade loppuisi ja aurinko pääsisi moikkaamaan meitä :)


Melko haasteellista tämä ulkona kuvailu ;) varsinkin jos vähänkään tulee, niin mun koko hiuspehko on heti aivan sekaisin ja sehän ei käy päinsä! :)


Eikö olekin kaunista?

 
Kunnon action kuvia tällä kertaa, aploodeja J:lle! ;)


Älkää kysykö, en tiedä mikä toi ilme on :D


Sieniäkin löydettiin matkalla, ollaan selvästi luonnonlapsia! ;)

 
Kylläpäs Suomen syksy on aina kaunista katseltavaa! Muutenkin on mielestäni kiva juttu, että löytyy neljä eri vuoden aikaa, voi aina fiilistellä jotain, eikä ole jatkuvasti sitä samaa. Vuodenajan vaihdokset opettaa ikävöimään ja rakastamaan aina niitä toisia vuodenaikoja.. se talvi vaan vois kuitenkin kestää muutaman kuukauden vähemmän ja kesä puolestaan sen muutaman kuukauden kauemmin! :)

 Mikä on teidän lempparein vuodenaika? 


// Here are some pics from our walk few days back, it was a very beutiful day. I love fall - beautiful colours with chilly fresh air! I think that it's a nice thing to have four different seasons so there is always something to miss and wait, right? 
What is your favorite time of year?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti