lauantai 13. lokakuuta 2012

Triple


Nyt olisi todella paljon kaikkea kivaa kirjoitettavaa, todo lista sen suhteen on aaaivan liian pitkä taas! Mutta ei se mitään, ajan kanssa pikkuhiljaa hyvää tulee, eikö vaan?
 Ainakin meikkipostauksia olisi kaksin kappalein tulossa..

Nyt kuitenkin palataan eiliseen, nimittäin eilisen päivän asuuni joka koostui melko syksyisistä väreistä. Nyt tällä kertaa päälleni pääsi triplaneuleen se kolmas yksilö - nimittäin tummanruskeassa sävyssä!


Voin sanoa, ettei kylmä tullut taaskaan ;) Ja hyvä niin, olen nimittäin todella kova palelemaan ja nythän ilmat vaan kylmenee koko ajan.. Ja kädet kuivuu :/ Tuntuu kuin täytyisi koko ajan olla käsiä rasvailemassa.


Päälle iskin mustan nahkiksen ja lainassa olevan huivin sekä ruskean laukun vielä kaveriks. Toi on muuten mun kaikista lempparein laukku tällä hetkellä!


Nahkahanskat oli laukussa kyllä mukana, ettei käsiä palele liikaa. Täytyisi muuten löytää joku tosi hyvä kosteuttava käsirasva, sillä mulla rupeaa jo tässä vaiheessa kädet kuivumaan siihen malliin, että kuukauden kuluttua ne on aivan riekaleina. Vinkkejä?

Eilinen ilta meni melko tietokonepainoitteisesti. J oli yhdellä koneella ja mä toisella, siinä se ilta sitten vierähtikin ruutuja tuijotellessa, haha! :D Ainiin, syötiin me eilen herkullista Tallinnasta tuotua Daim kakkua. NAM, todella hyvää!


On se kyllä hauska juttu, että Tallinnassa leivokset ja makeiset ovat niin paljon Suomea halvempia.. Mulla menee aina siellä pää aivan pyörälle kun siellä on valikoimakin paljon parempi ja leivokset - ne ovat tuplasti parempia kuin täällä. Mukaan kotiin tarttui leivoksia, croissantteja, sulkaata ja ja.. hyvä mieli ;) Kyllä nyt kelpaa <3


// Hey hey! Here is my yesterday's office outfit, warm brown knit and leather jacket and "my" dear scarf, haha! I still have it ;) I have so many ideas to post about right now that I don't even know where to start - few beauty posts are definitely coming soon so stay tuned!
Why is it so that in Tallinn all sweets, cakes and etc are so much cheaper than here? It's so unfair! So we bought there croissants and sweets, yummy! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti