perjantai 12. lokakuuta 2012

Tallinnan asu


Moikka mooi! Se ois perjantai-ilta nyt!

Aika on mennyt niin nopsaa taas tässä kaikessa hälinässä ja hulinassa, eilen tosiaan käytiin siellä Tallinnassa ja ihan ehjin nahoin selvittiin, vaikka autolla oltiinkin Tallinnan keskustassa liikenteessä :) Täytyy sanoa, että on hieman rajumpi liikenne siellä ja oli sekunneista kiinni, ettei raitiovaunu törmännyt kylkeemme siellä.. Ei onneksi käynyt kuinkaan!

Kuvia en siellä ikävä kyllä ehtinyt missään vaiheessa ottamaan ja aika pikaisesti päästiin kaupoillakin käymään, asiolle sinne kuitenkin mentiin niin jäi huvittelut sitten tällä kertaa väliin. No mutta ensi kerralla sitten.

Asukuvat sain napattua ennen reissua ja oli kyllä aika tuskaa herätä viiden aikaan alle viiden tunnin yöunien jälkeen. Tällä asulla olin liikenteessä sitten..


Oli meillä kuitenkin kaikin puolin onnistunut reissu ja jo kymmenen aikoihin oltiin unten mailla kuin pienet lapsoset :D Arvatkaa vaan oliko tänään tuskaista herätä töihin.. No mutta onneksi nyt alkoi viikonloppu ja meillä on J:n kanssa huomenna yhteinen vapaapäivä josta otetaan kyllä varmasti kaikki irti - rauhallisissa merkeissä kuitenkin ;)

Mukavaa viikonloppua murut! <3

// Hey guys, here is my yesterday's outfit which I wore to our Tallinn trip. And sorry guys but I just didn't have any time there to take any pictures :/ But we had very nice and pretty hectic day.. Thank god it's weekend now! <3 Have a great weekend! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti