lauantai 6. lokakuuta 2012

Siisti koti - parempi mieli


Nyt on siivoukset tehty ja hyvää ruokaa syöty, fiilis on huipussaan!

Ollaan menossa juuri J:n kanssa saunaan ja katellaan varmaan vielä leffaa ennen nukkumaan menoa :) Huomenna mennään vähän kauppoihin kiertelemään ja sen jälkeen mun vanhemmille päivälliselle syömään hyvää ruokaa. Siitä kutsusta ei koskaan voi kieltäytyä <3 Hyvää ruokaa hyvässä seurassa, voiko parempaa edes toivoa?

Tänään oli niin kaunis aurinkoinen sää, että innostuin vähän kuvailemaan..


Huomasin vasta nyt, kuinka mun käsien jäljet ovat painautuneet tuohon yhteen tyynyyn pöyhimisen jälkeen ;)Valo osui kristalliin, siitä tuo kaunis heijastus.


Sellaista tänään, nyt sauna kutsuu! 

Hauskaa illan jatkoa <3


// Cleaning is done, we ate some good food and now we're going to nice warm sauna. After that we will probably watch some movie.. Tomorrow we will have a dinner at my parents house, there just isn't anything better than delicious food with a nice company :) Have a great end of the evening! <3

4 kommenttia:

 1. Hauskat nuo kädenjäljet! Teillä on ollut ihan samanlainen ilta kuin meillä :) Siivoukset tehty ja saunassa käyty. Nyt sohvalla löhöilyä ja rentoutumista rankan viikon päätteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai-illat ovat aina niitä parhaimpia, varsinkin kun saa rauhassa olla vaan :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, olen itsekin samaa mieltä siivouskesta: kun vihdoin saa siivottua ja ympärillä on kaunista tulee ehdottomasti paremmalle tuulelle! :D Kivaa blogia kirjoittelet, tykkäilen!

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, tosi kiva kuulla että tykkäät!

   Poista