perjantai 26. lokakuuta 2012

SCARVES

Nyt tulee lisää Tallinnan ostoksia! 
Ennen Tallinnaan lähtöä mietiskelin sellaisia asioita, joita tarvitsen ja joita halusin sieltä katsella. Nyt kylmän ja kolean sään saapuessa Suomeen huivit ovat ainakin minulle todella
tärkeitä – käytän niitä päivittäin. 

Huiveissa tykkään yksinkertaisuudesta – neutraaleista sävyistä, mieluiten yksivärisenä, miellyttävän tuntuisista ja ennen kaikkea hyvännäköisistä huiveista. 
 
Viru Keskuksessa kierrellessäni yritin pitää silmäni auki ja samaisessa koruliikkeessä, josta ostin korut, oli rykelmä houkuttelevan näköisiä huiveja. Ensi vilkaisulla katsoin, että nääh, väärän värisiä kaikki.. kunnes kaivoin vähän syvempää ja alta paljastuikin tämä ihana vaaleanpunainen ilmestys. Olin myyty. Alitajunnassa tiesin jo, että tämä on se jonka haluan. Jatkoin kuitenkin matkaani viereiseen Terranova liikkeeseen ja siellä hullaannuin niistä vaatteista niin paljon, että unohdin huivit kokonaan. Vasta silloin, kun olimme poistuneet koko kerroksesta, minulle tuli tunne kuin olisin unohtanut jotakin. Ja sitten muistin: se huivi! 
Ei siinä auttanut sitten muu kuin kiivetä ripeästi takaisin kakkoskerrokseen ja suunnata korukauppaan, huivi käteen ja kassalle. Paitsi, että samalla bongasin ihan eturivissä vielä mustaharmaan samanlaisen upeuden. No, siinä ei tarvinnut kahta kertaa enää miettiä, joten nyt olen molempien ihanuuksien onnellinen omistaja!  // Look what beauties I found from Tallinn, now I’m happy owner of these two scarves! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti