maanantai 22. lokakuuta 2012

NEW


Tänään päälleni laitoin Tallinnasta ostamani vaatteet (en kaikkia tietenkään..), valkoinen neuletakki ja siniset perusfarkut, joita oon metsästänyt jo pienen ikuisuuden.
Jotenkin kaikki siniset farkut joista oon tykännyt ovat olleet väärän malliset tai muuten vaan jostain kohtaa epäsopivat. Jotkut eivät mahtuneet päälle, kun sitten taas isompi koko oli liian iso. 
 
No, Tallinnassa sitten onneksi vihdoin tärppäsi!
 
 
Sekä neuletakki, että farkut ovat Viru Keskuksen Terranovasta ja voin kyllä sanoa, etteivät siellä vaatteet ole hinnalla pilattuja. Neuletakki maksoi peräti 13 euroa ja farkut lähtivät 20 eurolla. Not bad, huh?
 
 
Myös korvakorut ovat uudet, tuollaiset roosat helmikorvikset, joita oon myöskin etsinyt alitajuntaisesti melko pitkään. No nyt löytyi sitten nekin! <3
 
Sellaista siis tänään! Huomenna taas töihin.. vaikkei aamuisin jaksa edes sängystä nousta. Mikä siinä on, että aina viikolla kun töihin pitäisi lähteä - silloin herääminen tuntuu kaikista vaikeimmalta? 
Ja nyt varsinkin, kun ulkona on aamulla jo niin julmetun kylmä. Tänäänkin. 
 
Onkos siellä muitakin aamuhytisijöitä liikkeellä? ;)
 
 
 
// Hey hey, here is my today's outfit. My new white cardigan and perfect blue jeans from Terranova shop in Tallinna's Viru Keskus. I also bought there cute pink pearl earrings! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti