torstai 25. lokakuuta 2012

NEW JEWELLERY

Pelkälle vaatelinjalle Tallinnan ostosreissullani en suinkaan jäänyt, vaan ostin vaatteiden lisäksi myös muutaman korun. 

Viru Keskuksen koruliikkeessä en välillä edes tiennyt minne pitäisi katsoa, kun kaikkialle säihkyi ja kimalteli. Voin sanoa, että oli todella vaikeaa keskittyä yhteen asiaan kerralla! :DPitkän ihastelun ja pähkäilyn tuloksena mukaani lähti 2 paria korviksia ja yksi ylisöpö kaulakoru. 

Minua Instagramissa (@ RFLove) seuraavat ovatkin jo yhdet korviksista nähneet. Eli tällaiset söpöt vaaleanpunaiset helmikorvikset ostin, hintaa näillä oli alle 2€ (!) 


 Nämä sopivat minusta erinomaisesti ihan arkikäyttöön, sekä oikein yhdistettynä myös juhlakäyttöön. Olen ehtinyt jo melko ahkerasti näitä käyttämään :)
 
Toiset korvakorut ovat kirkkaat zirkonia korvikset, joiden muodolle olen aivan myyty. Olen jo pitkään etsinyt sellaisia juuri sopivan kokoisia ja sopivasti ’säihkyviä’ neutraaleja korviksia ja NYT mä me vihdoin löysin!  Hyvä kun raaskin käyttää näitä – pelkään, että hukkaan ne heti alkumetreillä. 
Miten niin vainoharhainen? :D 
 
Kaulakoruista tarttui myös tällainen super ihana hieman ’tyttömäinen’ Love –tekstillä varustettu kaulakoru mukaani. Koruja valitessani yritin miettiä järjellä (mikäli edes mahdollista tuollaisessa paikassa) mitä tarvitsen ja mitä oikeasti tulisin käyttämään. Vähiten haluan sellaisia asioita ostaa, jotka sitten vaan lojuu käyttämättöminä tilaa viemässä pitkin poikin. 
Sellaisia juttuja minulla on jo aivan tarpeeksi!Todella edullisia ja hyviä löytöjä mielestäni tein ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Myös siihen, etten seonnut siellä aivan täysin ja rohmunnut kaikkea maan ja taivaan väliltä ;)


// Hey guys! Here is some jewellery I bought from Tallinn, 2 pairs of earrings and one necklace. I am very satisfied with my shopping and these are exactly what I was looking for ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti