keskiviikko 24. lokakuuta 2012

JT Beauty Outlet kosmetiikkaaNyt tulee vihdoin lupaamaani postaus kosmetiikasta. Sain uudelta yhteistyökumppaniltani muutaman kosmetiikkatuotteen testiin.

JT Beauty Outlet on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa Englannista käsin toimiva yritys, joka on erikoistunut kosmetiikkatuotteiden myyntiin. 

JT Beauty Outletin verkkokaupasta löytyy monen tunnetun merkin tuotteita, mm. GHD, Clinique, Rimmel, Calvin Klein ja Elizabeth Arden. Eli mistään halpistuotteista ei tosiaan ole kyse. Ja mikä parasta - heidän hinnat ovat todella edullisia!

Sain testiin heiltä kolme tuotetta, tuotteet saapuivat hyvin pakattuina suoraan postiluukustani.
Olin aina kuvitellut, ettei vihreä luomiväri sovi minulle, kunnes tämän luomivärin ensimmäinen kokeilu todisti toisin. Luomivärin 'Forest' sävy on aivan upea, eikä liian vihreä silmilleni. Plussaa siitä, että luomiväri levittyy hyvin ja vaikuttaa todella riittoisalta. Lopputulos ei ole 'liian meikattu' vaan väri korostaa juuri sopivasti silmiä. Olen aikaisemminkin Rimmelin luomivärejä käyttänyt ja todennut ne jo silloin hyviksi.
 JT Beauty Outletissa Rimmelin luomivärit ovat alennuksessa ja lähtevät ostoskorin kautta kotiin 2€ hinnalla (norm. 3,99€) Kurkkaa luomivärit täältä.

Toinen saamani tuote oli Sally Hansenin Chapped Lip Repair väritön huulivoide, joka lupa hoitaa huulet kuntoon hetkessä ja se lupaus pitää! Tunne huulilla säännöllisen käytön jälkeen on mieletön, kuivat huulet ovat historiaa. Tuote sopii myös erittäin hyvin huulikiillon ja huulipunan alle. Käytän tätä huulivoidetta tällä hetkellä päivittän ja voin lämpimästi suositella!


Tämäkään tuote ei ole hinnalla pilattu, nimittäin huulivoiteen hinta on vain 4,99€

Kolmas testiin saamani tuote on L'orealin Double Extension Renewal ripsiseerumi, jota en ainakaan vielä ole hirveästi ehtinyt käyttää.Tuotetta kuuluu käyttää aamuin ripsivärin alla ja illoin sellaisenaan. Infoon tuotteen tehosta tarkemmin vähän parempaa kokemusta saatuani. Voin ainakin sen sanoa, että tuotteen levitys on tehty maailman helpoimmaksi ;) Ripsiseerumin hinta on 14,99€
Minulla ei ennestään ole kokemusta ripsiseerumeista.. joten innolla odotan käyttöä :)

Onkos teillä jo kokemusta JT Beauty Outletin verkkokaupasta ja/tai kyseisistä tuotteista?

Voin kyllä lämpimästi suositella kyseistä verkkokauppaa - jo pelkästään hintojenkin perusteella. Tämän löydön jälkeen kauppaan kosmetiikkaostoksille ei ole enää mitään asiaa. Postikulutkin ovat vain 4,95€ tilauksen koosta riippumatta, eli selvää säästöä tuo JT Beauty Outletista ostaminen!

  
Postaus toteutettu yhteistyössä JT Beauty Outletin kanssa, sis. mainoslinkkejä

// Hey, I wanted to share with you my new discover: JT Beauty Outlet where you can find most of well known brands as GHD, Clinique, Rimmel, Calvin Klein and Elizabeth Arden but with really affordable prices. Check it out yourself!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti