maanantai 15. lokakuuta 2012

Here I am!


Moikka muruset!

Isot pahoittelut, ettei musta oo nyt muutamaan päivään oikein kuulunut mitään. Siihen on olemassa syy. Mun viikonloppu meni niin hujauksessa, etten ehtinyt edes kissaa sanoa.

Meillä oli J:n kanssa lauantaina yhteinen päivä, enkä edes muista miten se meni. Tiedän vaan sen, että siivottiin kauheella tohinalla johonkin viiteen asti ja lähdettiin käymään "pikaisesti" J:n äidillä. Reissu päättyi siihen, että oltiin kotona siinä yhdentoista aikaa illalla ja mentiin nukkumaan kahdelta yöllä. Jep.
Ei se sunnuntai yhtään sen parempi ollut.. olin ajatellut, että silloin ehdin tekemään paljon kaikkea kun J on töissä. Menin vanhempien kanssa katsomaan mun mummia sairaalaan ja siellä vierähti tunti jos toinenkin ja menin vielä vanhemmille teelle sillain, että J haki mut sieltä samalla kun itse tuli töistä. Matkalla haettiin J:n veli meille, autoin sitä muutamassa työjutussa ja kun lopulta katsoin kelloa, kello oli yksitoista illalla. Kyllä! Ja mä painotan nyt tässä välissä, etten oikeasti ehtinyt tekemään mitään, mitä olin alunperin suunnitellut.
Eli tosta siis johtui tämä pieni hiljaiselo tällä puolella. Haha, kauhee selostus :D

Nytkin pitäsi olla töitä tekemässä, mutta pieni paussi tekee ihan hyvää, eiks vaan? ;)

Ajattelin tässä välissä julkaista eilistä asua, joka oli paitsi mukava, että lämmin..


Toivottavasti teidän viikonloppu meni hieman iloisemmissa merkeissä ja saitte levättyä! Musta nimittäin tuntuu, etten olisi saanut nukuttua tarpeeksi ja selkä katkeaa pian :D

Nyt on kuitenkin pakko suunnistaa kauppaan ja siitä jatkamaan töitä!
Palataan vielä! <3

// Hey guys and sorry for this silence, I've had such a hectic weekend and just didn't have time to post anything. It feels like I haven't rested at all and haven't seen J for the whole weekend :D I hope that you've had a nice weekend and that my next weekend will be better! But now back to work, see ya later! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti