sunnuntai 28. lokakuuta 2012

26/10/12 OUTFIT


Onpas kaunis päivä taas tänään, ulkona olisin viihtynyt pidempäänkin, ellei olisi ollut niin kova nälkä aamulla. Kipaisin vielä koirien ulkoiluttamisen jälkeen ruokakaupassa ja sain siinä vielä tosi hyvin raikasta ilmaa keuhkoihini. Aamupalan jälkeen laitoin pyykit pyörimään ja astianpesukoneen hurisemaan, otin hyvän asennon sohvalta ja tässä mä nyt naputtelen teille tekstiä :)

Eilen meillä oli leffailta, nimittäin saatiin J:n veli meille kylään ja katottiin kaikki yhdessä uusin Spiderman. Elokuvana ei ollut mielestäni mitenkään erityisen erikoinen, tykkäsin aikaisemmista ehkä hiukan enemmän. Tuossa uusimmassa on eri näyttelijäkin näyttelemässä Peteriä, voi olla että sekin jo söi uskottavuutta hiukan.. Mun mielestä elokuvat kärsii aina jos tehdään trilogioita sun muita ja sit esimerkiksi jo tokassa ja viimeisessä elokuvassa onkin eri näyttelijä. Se ei vaan ole enää sama asia. Mutta anyway, syötiin lettuja siinä samalla ja nautittiin kivasta illasta. Oli oikein onnistunut ilta siis - kaikin puolin!

Perjantain asuani en olekkaan viel julkaissut, joten tässä tulee..


Ihan simppeli farkku-neule asu. Tykkään noista uusista farkuista tosi paljon, ne on siniset ja niissä on tollaisia hieman vaaleampia kulutuksia. Joustavuus ja 'kasassa pysyminen' täysi 10+, nää nimittäin joustaa tosi paljon ja pysyy 'kuosissa' kuitenkin.
Mä en vihaa mitään muuta niin paljon vaatteissa, kuin farkkuja jotka menettää muotonsa tyyliin ensimmäisen kyykistymisen jälkeen, tuloksena pallopolvet :D

Mun tänpäiväisiin suunnitelmiin tuli viime hetkellä muutoksia, joten suuntaan kohta salille päästelemään höyryjä ja aloittelemaan säännöllisempää(!) kuntoilukautta ;) Kovat on lupaukset, tiedetään.. mutta kuntoilu on mulle kuitenkin mun henkireikäni ja saan siitä niin paljon voimaa ja terapiaa, että kävisin salilla ilomielin vaikka kaksikin kertaa päivässä, jos vaan aikataulut antaisi myöten.

Toivottavasti teillä on ollut myös kiva viikonloppu ja kerätään vielä tänään voimia ensi viikon koitoksiin.. mukavaa sunnuntaita! <3


// Hey guys, how's it going? I've had a lovely Saturday, we just chilled at home with J and his brothed and watched the latest Spiderman movie, which was ok on my opinion. It wasn't bad but it wasn't great either so.. today I've had some changes in my plans so I will go to the gym today and get rid of my stress finally, haha! But seriously, I will try to find some time for gym because regular excercise is really important for my mind. At least I will try my best ;) I hope you've had a nice weekend too, have a great Sunday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti