torstai 25. lokakuuta 2012

24/10 OUTFIT


Eilisen päivän asustani löytyy yksi uusi vaate – jälleen kerran!

 Kaipasin täydennystä myös housuvalikoimaani – jotenka sopivan mallin löydettyäni ostin Terranovasta tällaiset beiget taskulliset housut. Mukavuudenhaluinen kun olen, vaatimuksiini kuuluivat housujen hyvä istuvuus ja käyttömukavuus. 
Nämä läpäisivät testin sovituskopissa sen verran hyvin, että ostin samanlaiset (hamstraaja!) myös toisessa värissä. Ette kyllä ikinä arvaa missä.. se paljastuu sitten aikanaan tällä kuitenkin, mutta täytyy sanoa, olleeni itsekin hieman yllättynyt värivalinnasta. Tiistaista opin sen, että en aikonut enää töissä koko päivää palella. Voi toki olla, että tiistain palelu johtui osittain myöskin liiallisesta väsymyksestä, who knows. Kaavailin jo valmiiksi laittavani lämpimän neuleen ja alle päätyi raidallinen kauluspaita – joka mielestäni jälkeenpäin mietittynä sopii aika hyvin itse kokonaisuuteen...Kun alla on kunnon lämmin kerros vaatetta, voi ihan rauhallisin mielin laittaa päälle ’ohuehkon’ syystakin päälle. Mä en nimittäin suostu vielä mitään toppatakkeja laittamaan. Talven aika ei ole vielä!


// Here is my outfit from yesterday. There is one new cloth along. Those beige pants I bought from Tallinn’s Terranova. Actually I liked them so much that I bought same ones in other color too. Do you guess in which color? I think you won’t guess because I was pretty surprised myself about my choice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti