torstai 20. syyskuuta 2012

U never know.


Luen monenlaisia erityylisiä blogeja, muodista, elämästä ja arjesta. 

Blogeissa erityisesti pidän siitä, että koskaan ei tiedä etukäteen, mitä tuleman pitää. Mitä lukee tänään ja mistä aiheesta. Onko blogissa kivoja vai hieman surullisempia, ehkä jopa haikeita juttuja. Onko kirjoittaja ollut iloisissa fiiliksissä vai hieman surullinen tänään.

Mielenkiinto. Se on ainoa asia, jonka vuoksi palaan lukemaan samoja blogeja päivästä toiseen, mielenkiinto toista ihmistä kohtaan. Tiedän toki, ettei blogeista saa täysin realistista ja kokonaista kuvaa ihmisestä ja sehän siinä juuri kiehtookin! 
Blogit eroavat aikakausilehdistä sillä, ettei niissä lue otsikoituna kanteen mitä on luettavissa ja erityisesti sillä, että ne ovat aidompia.. lähes käsinkosketeltavissa
Muttei kuitenkaan. Itselleni tämä blogi on sukellus itseeni ja elämääni, pintapuolisesti blogissa, mutta päässäni sen avulla sukellan syvemmälle itseeni löytäen jatkuvasti uusia ajatuksia ja näkemyksiä asioihin. Sisäistän myös paremmin muutosta kaipaavat asiat, sekä sisäiset että ulkoiset.

Mielenkiintoa tarvitaan elämässä itse elämiseen. Ei saa pysähtyä ja luovuttaa.  
Mielenkiinnon voi aina löytää uudelleen – sen olen oppinut tässä elämässä :)


// Hey guys, just some of my thoughts about blogs and blogging. I have passion for blogs, I love reading them and writing my own – but the best thing in it are you, my readers! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti