sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syystakit


Nyt kun syksy rupeaa ihan toden teolla olemaan vallassa - on sopiva aika puhua niistä syystakeista. Raivattuani hieman takkivarastojani paljastui sieltä montakin käyttökelpoista ja kivaa takkia. Mieluisimmat kuvailin päälläni ja olisi tottakai kivaa saada niistä teidän mielipiteitä! :)

1. Beige kevyt takki


Tällainen multa löytyy myös valkoisena ja taitaa olla mustanakin, valkoinen ei värinsä puolesta sovi syksyyn kuitenkaan..2. Musta keinonahkatakki hupullaTämä on aivan uusi, olen ostanut sen jo aiemmin, mutten ole ehtinyt vielä käyttää. Huppu on superkäytännöllinen syksyn sateita ajatellen. Varsinkin kun olen niin huono käyttää sateenvarjoa :)

3. Ruskea keinonahkatakki 


Tästä tykkään aivan mielettömästi! En ole vielä ehtinyt kuin muutamaan otteeseen käyttämään ja olen aivan rakastunut. Kivan rento malli, lämmin ja kivassa värissä <34. Harmaa pitkä takki


Tätä olen käyttänyt aina jostain syystä vain keväisin, en tiedä miksi. Kyllähän tuota voi käyttää syksylläkin, vai onko liian vaalea väri?5. Beige trenssi


No tää on aivan must takki syksylle, siitä on varmasti kaikki samaa mieltä :D Multa puuttuu vielä trenssi mustassa värissä. Vaikka tää beige sopii väriltään mulle ehkäpä jopa paremmin kuin mustassa värissä sopisi? Mutta kaksin on aina parempi! <3Siinäpä ne, mitäs mieltä olette - mikä on kivoin noista? :)// Hey guys, here comes the post about autumn jackets and coats like I promised. These are mine coats for this fall and I would love to hear your opinion! 
Which one is the best and why? :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti