torstai 13. syyskuuta 2012

Scrub it!


Ajattelin jakaa kanssanne hieman tietoa yhdestä hyväksihavaitusta tuotteesta, joka on ollut käytössäni jo melko pitkään.

Kyse on Lumenen kirkastavasta varatalokuorintavoiteesta. Ostin tuotteen joskus aikoinaan hetken mielijohteesta kokeilumielessä ja yllätyin todella positiivisesti. Tuote lunasti lupaamansa! Käytön jälkeen iho tuntui sileältä ja todella pehmeältä. Eniten tykkäsin siitä fiiliksestä, että tosiaan tunsi kuinka "vanha iho" oli poissa, eli jälki oli todella sileää.Levitin voiteen yhden kerran viikossa (mieluiten saunan jälkeen) ja kuorin ihoni huuhdellen vedellä pois. Sen useammin en tuotetta käyttänyt, kerran viikossa riitti hyvin ja tuote on hyvin riittoisa, se kesti käytössäni aika pitkään.


Täytyykin hankkia lisää tätä kuorintavoidetta, on nimittäin jo aivan lopussa.

Mulla on sellainen syysilmoilla melko helposti kuivuva iho ja on aina ihanaa, kun ihon saa kunnolla kosteutettua hyvän kuorinnan jälkeen. Kuorin kasvot myös aina yhden kerran viikossa, eri tuotteella tosin.

 


// I just thought to share with you this amazing body scrub from Lumene. I've used it for a while now and can honestly say that it's a excellent body scrub. It leaves your skin perfectly smoothed and soft!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti