sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Rento asu.


Heippa!

Täällä vietellään sunnuntai-iltaa kotosalla, masut täynnä ruokaa ja lähes unten mailla jo.. 

Tänään olen ollut liikenteessä mukavan rennossa asussa rentoja juttuja tehdessä..Mukavaa välillä mennä näinkin! :)

Tarkoituksena oli kirjoitella jo aiemmin, mutta suunnitelmat venähtivät ja pakollisiin asioihin menikin sitten aiempaa kuviteltua kauemmin, pahoitteluni!


Sain muuten vihdoinkin jonkun verran takkivarastojani tutkittua ja siitä tulossa myöhemmin oma postauksensa, mutta sanotaan nyt, ettei tarvitse nyt ainakaan ihan kahta takkia pyörittää.. onneksi! :)

Ei tänä viikonloppuna ehditty täytettyjä paprikoita loihtimaan, mutta melko samantyyppistä ruokaa laitettiin. Syötiin juuri perunoita herkullisen jauhelihakastikkeen kera, J:llä oli oma jutut sen kastikkeessa ja mulla omat..Namnam.. mulla on vieläkin vatsa aivan täynnä tuosta ruoasta, jälkiruoaks oli J:n tekemää pannaria! Pitäisi nyt vielä jaksaa saunassa käydä ja sitten leffan kautta nukkumaan.. Huomenna alkaa sitten viikko uusi ja uuden viikon haasteet.. 
Onko teillä ollut kiva viikonloppu? :)// Hey guys, we had a very busy day today also and I just didn't have time to post earlier.. Now we have ate and I am very sleepy and so ready to bed, haha! We're thinking to go sauna and watch a movie.. It feels like this week just flied and tomorrow is already a Monday.. not fun. But hey, how was your weekend? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti