sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Relaxed Sunday


Moikka murut!

Meillä on nappuloiden ja Missin kanssa ollut todella rento sunnuntai. Kotona oleilua, lepäilyä, ulkoilua ja haukottelua. Niistä on meidän sunnuntai tehty! J oli iltaan saakka tänään töissä, kuten eilenkin eikä olla erityisemmin yhteistä aikaa päästy nyt tänä viikonloppuna viettämään. Mutta ei se mitään, asia korjaantuu sitten ensi viikolla. Silloin saadaan olla illat yhdessä ja koko viikonloppu myös! 
Kylläpä sitä oppii arvostamaan erityisellä tavalla yhteistä aikaa, kun joutuu joitakin viikkoja olemaan täysin eri rytmissä :) 

Tänään oli kyllä todella kaunis ilma ainakin täällä meillä päin. Oli todella aurinkoinen ja kaunis syysilma - vaikkakin tuuli aika kovaa..

Milo nautiskeli puoli päivää parvekkeella..


Dixi taas tapansa mukaan sohvalla muhkeimman ja pehmeimmän tyynyn päällä..


Mua rupeaa väsyttää kun tätä viimeistä kuvaa katson :D

Missi taas nukkui ja lähes kuorsasi (lue: tuhisi) meidän sängyllä, se on sen lempparein paikka silloin kun sänky on pedattuna ja päiväpeitto paikoillaan :)P.S. Nappailin hieman kuvia meidän ulkoilusta nappuloiden kanssa ja muutama videokin syntyi teille Dixin vipellyksestä tuolla ulkona ;) Niitä tulossa sitten myöhemmin!

Mukavaa loppuiltaa teille! <3// Hey, just came to share some pictures with you of our weekend. Today we had very lazy day. Milo slept on balcony, Dixi slept on the couch and Missi slept in our bed. J was working the whole weekend and just came home from work, so we will chill out now and eat some pizza. Luckily next week we have every evening with eachother and next weekend also ;) There is a few hours left of this Sunday, so enjoy rest of it! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti