lauantai 15. syyskuuta 2012

Plans for the evening..

Vaikka J onkin flunssassa, päätettiin mennä silti illalla leffaan, kuten jo alkuviikosta suunniteltiin. Tää on aina yhtä ironista, just silloin kun olisi jotain kivaa luvassa, tulee aina jotain ryppyjä matkaan. Mutta tällä kertaa me ryppyillään takaisin, haha! ;)


Mennään ensin syömään meidän lemppariin (arvaako kukaan?)..

 Tennispalatsin Pizza Hutiin tietenkin! <3


Ja sen jälkeen mennään katsomaan Batmanin viimeisimmän, Yön ritarin paluun (vasta nyt, I know). Kun katsottiin kaksi ensimmäistä muutama viikko sitten (en ollut aikaisemmin niitä nähnyt), niin mulla oli sellainen wow -efekti päällä aika kauan :D Oon nyt aika innoissani tosta kolmosesta, sillä oon kuullut että se peittoaa molemmat aikaisemmat mennen tullen..
Oisin julkaissut eilisen asua jne, mutta Photobucket ei suostu yhteistyöhön tällä hetkellä. Myöhemmin tulossa asukuvia sitten ja mielipidettä leffasta, hauskaa iltaa teille murut! <3

// Hey guys, today we will go to the movies to see the  latest Batman movie, I so hope it will be awesome like I've heard! Photobucket is not working right now so I can't upload any photos.. So yesterday's outfit coming up later.
 

Have a very nice Saturday evening you all - so will we! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti