keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Outfit of the day.

Suurin osa päivästäni on mennyt töissä, as usual. Illalla ollaan J:n kanssa oltu ihan kotosalla, syöty ja levätty. Salille ei viitsitty mennä, sillä J:lle on mahdollisesti flunssa tulossa ja päätettiin ottaa ihan rennosti tää ilta. Huomenna sitten salille jos olo tuntuu hyvältä. 

Täytyy muuten sanoa tuosta kuntosalista jolla käydään, että on kyllä taso laskenut nopeeta tahtia viimeisten kuukausien aikana.. Eli käydään tosiaan tuolla Vuosaaren Clubhouse Fressissä, siellä laitteet toimivat miten sattuu, koodilla toimivat kaapit aukeilevat itsekseen, musiikki sammuilee itsekseen tai sitten on niin hiljaisella, ettei sitä edes kuule, peruslaite saattaa olla pitkänkin aikaa korjaamatta.. Nämä nyt eniten ovat viime aikoina ärsyttäneet. Tuntuu turhauttavalta edes sanoa näistä asioista, sillä viimeksikin kun sanoin, ei kukaan sitä edes ottanut kuuleviin korviinsa. Eilen itseasiassa juuri kirosin sitä, että musiikki sammui ja oltiin viimeiset puolitoista tuntia kokonaan ilman musiikkia. 
Silloin muistin sen taas: pitää etsiä se pirun soitin! :D

En tiedä mistä johtuu, mutta olen viime aikoina ollut yllättävän ankara itselleni. Joka toinen päivä olen johonkin tyytymätön itsessäni ja turhaudun siihen, etten muuta asiaa. Okei, jotkut ovat sellaisia, joihin en itse pysty 100% vaikuttamaan, mutta kuitenkin. Täytyy lopettaa tuollainen armottomuus ja muistaa, ettei kukaan rakasta ihmistä, joka ei rakasta ensin itse itseään ;) Ei mulla kuitenkaan mitään varsinaista hätää ole, eiköhän jokaisella ole tällaisia päiviä. Mulla nyt ehkä vaan hieman useammin! 

Nyt siihen tämän päivän asuun:

Bleiseri H&M / Paita Fresh Made / Farkut bstyle.fi /  Kengät Vagabond


Sain muuten tänään HSL:ltä vastauksen liittyen siihen bussikuskin toimintaan, pahoittelivat tilannetta ja ilmoittivat, että kyse oli hätätilanteesta. Ymmärrän sen hyvin, mutta sitä kuskin käytöstä mun on siltikin vaikeaa ymmärtää.. 


// Hey guys! Here is my today’s outfit and some of my latest feelings. I don’t know why, but I have been very hard on myself, like I’m trying to find all of my faults.. I’m searching for them all the time. I don’t know, maybe it is just some bad period of mine, I hope it’s temporary! By the way, I got a reply according to that bus driver case and HSL informed that it was emergency situation and they were sorry for what happened. Yep, so am I, but I still can’t understand the behavior of that bus driver.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti