sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Our Sunday


Noniin, syyskuun viimeistä päivää viedään! Huomenna alkaa jo lokakuu, miten tää aika voikaan mennä näin nopeasti? Mä en tajua.

Ette muuten ikinä arvaa monelta me herättiin tänään. Sanotaan nyt ensin tähäna alkuun, että eilinen venähti melko myöhäiseksi. Käytiin siellä saunassa ja sen jälkeen katottiin viellä Men in black 3 -leffa ja mentiin nukkumaan siinä hieman yli kahdelta yöllä. 
Joten, me herättiin tänään KAHDELTA, jep. En ollut kovin onnessani ajatuksesta, että lähes puolet päivästä meni sitten nukkumiseen.. Olisi pitänyt ajatella sitä eilen ;)

No ei se mitään, vietiin koirat sitten ulos ja kurvattiin ruokakauppaan, hakemaan ruokaa. Kaiken tämän jälkeen, päästiin syömään aamupalaa siinä neljän pintaan :D 
I'm so proud of us.


 Eli ei tarvii varmaan kauheesti erikseen mainita, ettei olle keretty tekemään tänään vielä paljon mitään. Nyt alkaa jo pimenemään, eikä me olla syöty edes päivällistä. Siitä tulee selvästi illallinen, koska meidän päivällinen oli oikeesti aamupala.. Mutta on tässä ainakin yksi todella iso plussa! Kaikki univelat on kuitattu ja seuraava viikko päästään aloittaamaan freshillä mielellä <3 Tarkoituksena olisi huomenna suunnata pitkästä aikaa myös salille kuntoilemaan ja liikkumaan aivan vimmatusti. Tässä on nyt ollut aivan liian pitkä tauko sen suhteen.


Tarkoituksena olisi tehdä vielä pannaria tänään ja ehkä kattoo joku leffa.. 
Saas nähdä, mitä tässä kerkeää vielä tekemään ;)

Hauskaa sunnuntai-iltaa! <3


// Hey guys, guess what? Today we woke up at 2 pm, yep! Because yesterday we watched the MIB 3 and went to sleep almost at 2 am :D So here we are, it's evening already and we haven't done anything than visited the grocery store and ate some breakfast.. 
Have a great Sunday you all ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti