lauantai 22. syyskuuta 2012

Nuhanenä.


Tänään mulla on vielä huonompi olo kuin eilen, eli ei auta muu kuin levätä ja levätä loputtomiin.. Vaikka tekis mieli tehdä kyllä kaikkea muuta kuin lojua sohvalla. Tänäänkin oli ulkona niin kaunis sää, että aloitin aamuni nappuloiden kanssa pitkällä lenkillä :) Mikä siinä on, että aina kun olen kipeenä, aurinko paistaa ja on ihana sää? 
Tai sitten mä vaan kuvittelen, jälleen kerran.

Eilisen asua en ole vielä julkaissut, eipä siinä kyllä mitään ihmeellistä ollutkaan.. 
Mutta tässä se nyt tulis.


 
Töiden jälkeen laitoin herkullisen keiton porisemaan ja jälkkäriksi syötiin sulkaa-kinuski jäätelöä, nam! 


 En oikeasti edes tiedä oliko se jäätelö hyvää, sillä en maistanut mitään :D
J sanoi, että oli hyvää niin uskon sitten sitä <3


 Nappulat saivat tottakai oman osansa jäätelöstä ja herkuttelun jälkeen Milo makoili oman sohvansa päällä - eli siis mun jalkojen päällä, kuten näkyy. 


En tiedä mikä siinä on, mutta Milo löytää aina tiensä mun syliin ja menee juuri sellaisiin asentoihin, että välillä tuntuu kuin minä olisin suunniteltu hänelle. Kohtalo?


 Nyt mä menen vetämään lisää lääkkeitä naamaan ja toivon, että tää rupeais jo helpottamaan - mä olen nimittäin jo melko väsynyt tähän.

Hauskaa lauantai-iltaa teille <3


// Hey! Here is my yesterday's outfit, just another simple outfit of this week, nothing special :) Today I feel even worse than yesteday and I really hope that I will start feeling better very soon! I'm so tired of this already :/ Yesterday I made delicious soup for us and for dessert we had some ice cream, yummy! (actually I didn't taste anything, haha).
Have a great Saturday evening! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti