tiistai 4. syyskuuta 2012

Nälkä kasvaa syksyllä.

Kyllä, kirjoitan oikeasti tästä aiheesta :D Ruoka on selvästi vallannut mun mielen sataprosenttisesti.
Mä olen huomannut, että syksyn ja viileyden lähestyessä mulla on paljon kovempi nälkä kuin kesällä. Enkä tajua mistä se johtuu! Tiedättekö te? Eilen sorruin mäkkiruokaan joka oli virhe, jälleen kerran. Välittömästi ruoan syötyäni, tuli painava tunne vatsaan ja kaupan päälle pallomainen turvonnut olo. Pallofiilis jatkuikin sitten pitkin iltaa ja ruoan valinta rupesi harmittamaan. Mussa on sellainen miinuspuoli, että kun nälän aste menee liian korkeaksi, mulle kelpaa mikä ruoka tahansa ja mieluiten se rasvaisin annos. Tiedän kyllä, että kroppa tekee tepposia ja siihen vaikuttaa juuri tuo väsymys, kova nälkä ja ”liikkumattomuus”. Kuntosali, I see you! 

Voisitteko taikoa päiviin enemmän tunteja, jotta ehtisin joka päivä sinne salille? Säännöllisen kuntoilun ansiosta elämäkin hymyilee – lähes päivittäin! Nyt mä menen raivaamaan tilaa mun kalenterista sille kuntoilulle <3 

kuvat weheartit.com


// Hey, I’ve noticed that in fall time my hunger is much bigger than in summer, do you know why is that so? I really don’t have a clue! Just yesterday I ate McDonalds fast food food once again and it was a big mistake – like it always is. Yeah, I know that it’s the tiredness, hunger and lack of exercise.. but I can’t help it. I still do not have enough hours in one day. Could you add me more some of those missing hours? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti