perjantai 14. syyskuuta 2012

Karvat kuosiin!


Pitkäkarvaisen kissan omistajana ehkäpä ei-niin-iloisin asia on juuri se kissan pitkäkarvaisuus. Tai enemmänkin se ainainen harjaaminen ja trimmaaminen.

Missillä on sellainen pitkä ja kuivahko turkki, eli melko vaikeasti hoidettava. Vaikka harjaakin, syntyy takkuja todella helposti. Ja jos jättää vähänkin harjaamatta, syntyy takkuja satavarmasti. Me molemmat inhotaan Missin kanssa itse harjaamis(ja setvimis)prosesessia ja sen todella näkee ja kuulee. Missin kiukuttelun huomaa tilanteessa siitä, kun se "huutaa" (eli inahtelee Missin tapauksessa), vaikkei harja edes aina edes koskettaisi sitä :D Hauskoja tilanteita, trust me.

No, en suinkaan kuvannut teille itse prosessia, vaan sen lopputuloksen!
Ja lopputulos näyttikin tällä kertaa tältä..


Oisko kellään karvahatulle tarvetta? :D

 Tehokkaana pakkauksena innostuin siinä Missin hoideltuani harjaamaan myös Milon ja Dixin, joka oli kuin lasten leikkiä Missin jälkeen. Milo nauttii harjaamisesta (se on lähes sama kuin rapsutus sille) ja Dixi vetää itsensä aivan makarooniks ja jättää kaiken työn mulle..
Jo etsiessämme koiriamme, olimme päättäneet, että lyhytkarvaisia niiden täytyy olla. 

Tämähän olisi yhtä sirkusta jos kaikki olisivat pitkäkarvaisia, haha :D


// Hey guys, here are some pictures of me trimming Dixi and result of trimming our cat named Missi. It's so much fun every time! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti