tiistai 11. syyskuuta 2012

It’s what you make of it.

Maanantai, jälleen kerran. Se oli ajatukseni eilen, kiire tehdä sitä ja kiire tehdä tätä, olla monessa paikassa samaan aikaan ja tehdä eri asioita samanaikaisesti.
Sitten sen tajusin ja muistin. Asian jonka muistan muistan ja unohdan säännöllisen epäsäännöllisesti. Että ei tarvitse kiirehtiä, paras lopputulos syntyy hyvällä organisoinnilla ja rauhallisella asenteella. Arki on sellaista, jollaista itse siitä teet. Ja niinhän se on, koitetaan vielä muistaa se – ei unohdeta sitä tässä kiireen keskellä <3
// Monday, once again. Those were my thoughts yesterday, again in a hurry to do this and that, everything at the same moment. A feeling when you should do many things at the same time and be in many places at the same moment, does it sound familiar to you? Well, that is when I remembered it, that thought which I remember and forget regularly! That thought that there is no need to be in a hurry all the time and do things quickly, the best result comes when you stay calm and you don’t hurry at all. 
So let’s try to keep calm and carry on, shall we? <3

2 kommenttia: