lauantai 29. syyskuuta 2012

Good morning!


Nyt on uuteen päivään herätty ja nukuin tämän yön todella hyvin ja super pitkään. Siirtelin herätyskelloa ja nousin vasta klo 12. Rakastan viikonloppuna pitkään nukkumista ;)

Kävin hauvojen kanssa lenkillä ja sen jälkeen söin ravitsevan aamupalan ja nyt sitten taas jaksaa touhuta. Kodin siivous - here I come, haha :D 
Ulkona on aivan ihana kaunis sää tänään, harmi että J on iltaan asti töissä, olisi ollut mukavaa käydä hänen ja koirien kanssa yhdessä ulkona ulkoilemassa. Ensi kerralla sitten!


Nappulat menee aina ristiin ja rastiin ja sen takia käsissä ei saa koskaan olla mitään ylimääräistä, jotta pystyy selvittämään kaikki koukerot ja solmut :)


Niin kaunista! <3

Tänään suunnitelmissa olisi tosiaan siivoilla ahkerasti ja laittaa ruoan valmiiksi ennen J:n kotiintuloa. Sitten illalla mennään käväsemään saunassa pitkästä aikaa, voisi lähtee kaikki loputkin pöpöt pois kehosta sairastelun jälkeen.. Saunan jälkeen katsotaan varmaan joku leffa. Huomenna meillä on sitten onneksi ihan yhteinen vapaapäivä!

Mä riennän nyt siivoilemaan, palataan myöhemmin. 
Ja terkkuja teille tältä mun ahkeralta siivousapulaiselta ;)


P.S. Nyt siellä ulkona rupesi satamaan, olin jo unohtanut miten nopeasti sää saattaa muuttua syksyllä.. No, eipä ainakaan harmita olla sisätiloissa ;)


// Hey guys, I woke up few hours ago and went for a long nice walk with my doggies and how beautiful there was outside (now it's raining though)!. Now I'm planning to do some cleaning and in the evening we will go to sauna and probably will watch some movie..

3 kommenttia:

  1. hyödyksä noista mainoksista rahallisesti??

    VastaaPoista
  2. ööö voitko vastaa..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kyllä, saatan hyötyä mainoksista taloudellisesti.

    VastaaPoista