tiistai 18. syyskuuta 2012

Addicted to..Tämä päivä oli onneksi eilistä paljon kivempi vaikka paljon kaikenlaista tänään sattuikin. Töissä, kotona ja mielessä.. 

Melkoista sillisalaattia oli myös tämän päivän pukeutuminen.. yritin yhdistellä parhaani mukaan vaatteita ja näin jälkeen päin ajateltuna onnistuin siinä ihan hyvin. Pidän yleensä aina kuitenkin enemmän etukäteen ajatelluista ja suunnitelluista asuista :)


 Siniset legginsit yhdistin - mihinkäs muuhun kuin siniseen bleiseriin! 


Sellainen asu tällä kertaa!

Mä olen muuten aivan koukussa M&M's karkkeihin ja se on täysin J:n syytä.. en aiemmin koskaan syönyt niitä, enkä pahemmin edes syönyt karkkia. Nyt on toinen ääni kellossa kun ostettiin kaupasta noita pirun karkkeja. Tuntuu että ne kummittelee mun mielessä koko ajan, riippumatta siitä onko ne kaapissa jemmassa vai vieressä pöydällä :D 

Ainiin, J:stä puheen ollen. Herra ilmoitti tuossa yksi päivä mulle, että häntä täytyy ruveta kutsumaan blogin puolella Big J:ksi, pelkkä J ei kuulemma riitä :D Jepjep..

 Nyt mä sukellan ulos sateeseen ja siitä pehkuihin, on nimittäin silmät jo aaaivan ristissä,
hyvää yötä <3


// Hey, here is my today's outfit.. I didn't think almost at all and put random clothes on so here is the result! :D You know what, I'm addicted to M&M's candy, thanks to J.. whom is Big J from now on (according to J) :D 
 Good night! <3 

2 kommenttia:

 1. Big J :DD Miehet.... Musta tuo asu on kiva vaikka onkin sinänsä aika neutraali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D

   Kiitos mukavasta kommentista!

   Poista