perjantai 31. elokuuta 2012

Who let the dogs out?


Mulla on täys lepo päällä täällä kotona, olen aivan naatti tästä työviikosta enkä yksinkertaisesti kykene tekemään mitään muuta.. Päätin, että lataan akkuja huomista varten mielummin ja meen sinne salillekkin mieluummin huomenna energisenä kuin tänään superväsyneenä..

Tänään olin liikenteessä tässä asussa..Vitsit mä haluaisin löytää ton sävyset siniset hyvin istuvat farkut jostain, nuo ovat legginsit ja hyviin farkkuihin en ole vielä tuossa sävyssä törmännyt, enpä oikeastaan pahemmin etsinytkään.. Toi väri on vaan musta niin täydellinen!


Muuten simppeli, mustapainoitteinen asu.


"Onks tukka hyvin?" :DTakki: bstyle.fi
Paita: H&M
Legginsit H&M
Ballerinat: bstyle.fi
Laukku: vanha 

Vaihteeks ollu hiukset kiinni :) En oikeastaan itsekkään tiedä kummasta tykkään enemmän - hiukset kiinni vai auki.. Sanokaa te, kumpi on parempi? :)

 Ja sitten itse päivän tapahtumiin.. Aamulla mulle sattui aika hauska (tai miten sen nyt ottaa) tilanne, josta kerron tarkemmin mielummin ihan omassa postauksessa pienen avautumisen kera, on nimittäin ihan erillisen postauksen arvoinen juttu. Mutta on se aina hassua, että pääsen todistamaan ihmisten "viisaimpia" hetkiä elämässä ja todistamaan sitä, ettei jotkut ihan oikeestikkaan omista aivoja ollenkaan. 

Ja tässä siitä elävä esimerkki, jälleen kerran. Töiden jälkeen lähdin kuten yleensä viemään koiruleita ulos ja vedettiinkin kiva pidempi lenkki ja nappulat viihtyivät todella hyvin. Käveltiin kaikessa rauhassa kotiin päin, mulla oli Dixi vapaana ja huomasinkin, että meidän kävelyreitin varrella oli vilkas koira myöskin vapaana, jolloin laitoin Dixin takaisin flexiin kiinni ja käveltiin eteenpäin. No, kun tultiin tämän kyseisen koiran kohdalle, omistaja ei sitä kiinni laittanut ja yritettiin ohittaa koira kaikessa rauhassa - siinä kuitenkaan onnistumatta. Koira riehaantui ja rupesi pomppimaan meidän ympärillä yrittäen saada Dixiä leikkimään kanssaan. Dixi on muutenkin hieman arka ja varovainen luonteeltaan (kiitos kuuluu muutamalle tappokoiralle) ja säikähti aikalailla tämän toisen koiran pomppimista ja vasta sitten kun Dixi vinkaisi, koiran omistaja tajusi laittaa koiransa kiinni eikä selvästi silloinkaan tilannetta ymmärtänyt.
Sanoin sitten itse kyseiselle rouvalle, että meidän koirat ei tykkää riehakkaista koirista ja pelkäävät niitä, varsinkin kun tuota kokoeroa on.. Vastaukseksi sain hiljaisuuden ja ärtyneen mulkaisun. Esitin asiani uudelleen hieman eri sävyllä, jolloin hiljaisuus edelleen jatkui, mutta tällä kertaa omistaja kääntyi ja lähti vaan talsimaan pois tilanteesta.. 
Siis kertokaa mulle pliis, missä nää ihmiset on ollu silloin kuin aivoja on jaettu?!
Pahoittelen jo valmiiksi avautumista, mutta tää ei ole ensimmäinen kerta eikä varmaan viimeinenkään (valitettavasti) kerta kun näin käy ja mä alan olee nyt jo aivan kypsä näihin idiootteihin koiriensa kanssa. Aivan kuin tämäkään rouva ei nähnyt sitä koirien välistä kokoeroa ja sitä, kuinka meidän puolitoista kiloinen tyttö siinä pelkäsi toisen pomppiessa lähes sen päällä? Ei siinä tilanteessa olisi enempää tarvinnut, kuin osuman selkärankaan siinä riehakkaasti pomppiessa ja Dixillä olisi ollut selkä rikki.. Näin mä sen ajattelen pienen koiran omistajana ja joudun (ihan liian) usein miettimään tollasia "mitä jos" -tilanteita toisten välinpitämättömyyden takia. 

Onko se oikein? Eikö pienten koirien omistajilla ole oikeutta koiriinsa? 

Mä olen jo niiiin väsynyt nälvimiseen, huomautteluun, huonojen vitsien viljelyyn ja ajattelemattomuuteen kun tuolla näiden pikkuisten kanssa kulkee. Välillä tuntuu kuin oltais jossain kummallisessa eläintarhassa ja me oltais se itse "nähtävyys".. 

Mutta silti päivääkään en vaihtais pois - mistään hinnasta, meillä on maailman ihanimmat ja suloisimmat hauvavauvat <3 Ja minä puolustan ja suojelen niitä vihaisen leijonaemon lailla, kuten olen tähänkin asti tehnyt! Mä en edes kerro mitä mä sille rouvalle lopuksi sanoin, mutten kyllä sen jälkeen saanut enää yhtäkään mulkaisua ja hyvä niin!

Mä rupean nyt nauttimaan ihanasta perjantai-illasta ja odottelemaan J:tä kotiin <3 
Hauskaa perjantai-iltaa teille!// Hey guys, here is my today's outfit - with my doggies! :) I had so rough week that I just couldn't go to the gym today. Tomorrow then I will definitely go, with all my strenght and new power! I had to witness today twice how stupid some people are.. later I will write about the first thing that happened to me at the morning ;) After work with our dogs I ran into a woman who just couldn't understand the size difference between our dogs and because of that her dog scared our little Dixi pretty bad :/

But now I'll start enjoying this evening and will be waiting that J comes home.. Have a nice evening!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti