tiistai 28. elokuuta 2012

Today.


Heippa murut!

Mä tulin just salilta ja tässä suihkunraikkaana tulin tänne kirjoittelemaan.. Olipas hyvä treeni, tuntuu että aivan maksimaalinen suoritus tuli kyllä vedettyä ja nyt olen aivan puhki.

Lähdetään vielä viemään nappulat ulos ja nukkumaan, että jaksaa huomennakin herätä. Ajattelin pysyä tässä päivässä mukana ja julkaista tämän päivän asun, kerrankin ajoissa.. ;)
Meidän kuntosalilla oli tänään avoimet päivät ja arvatkaa oliko siellä paljon porukkaa? 
No oli. Musiikki oli vaihtunut aivan kauheaksi, eikä omia ajatuksia meinannut edes kuulla. Oli kyllä viimeinen kerta kun sinne menen avoimien päivien aikaan.. Olin vaan täysin unohtanut, että se oli tänään. Ensi kerralla sitten viisaammin :D 
Mä en vaan yksinkertaisesti pysty tajuamaan, miksi tulla salille jos siellä ei oikeasti tee muuta kuin häiritse muita? Mä en voi sietää siellä sellaisia ihmisiä, jotka tulee hengailemaan, seurustelemaan kavereittensa kanssa eikä tee yhtään mitään.  
Tänään alkoi sitten se kuuluisa Big Brother, seuraatteko sitä? Mä näin ihan sivusilmällä kuntosalilla (ilman ääntä) jotain pätkiä siitä ja osui silmään ainakin se, että siellä on 90% naisia. Mitähän siitäkin tulee? No, se näkee sitten (tai mun tapauksessa kuulee/lukee)..

Kylläpäs aika menee nopeesti arkenakin, kaikkea pitäis tehdä ja kauhea kiire.. 
Mutta mitäs teidän viikkoon kuuluu? :)

Nyt nopsaa ulos ja sit mä sukellan sänkyyn, huomiseen! <3// Hey guys, how is your week going? Mine is going too fast, haha! Just came from the gym and shower.. I decited to post about my today's outfit.. so here it is! Now I'm going out with my dogs and then to bed!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti