maanantai 27. elokuuta 2012

Halpa, halvempi, halvin.Huh kun on ollut paljon hulinaa tänään, tuntuu että on pitänyt olla liian monessa paikassa samaan aikaan. Mutta arvatkaa missä mun on tehnyt mieli olla? No sohvalla J:n kainalossa tietenkin! :D

Nää maanantait on siitä aina rankkoja, että joutuu palaamaan arkeen, joka viikko yhtä vaikeaa tämä on kuitenkin. Vaikka luulisi, että oltais jo totuttu :D Tänään ei edes salille keretty, mutta huomenna varmasti mennään. Tai siis pakko mennä. Muuten nuppi ja kroppa sanoo sopimuksensa irti.. 

Mun sähköpostiin tipahti juuri ilmoitus B Stylen alennuksista ja ajattelin jakaa asian myös teidän kanssa, B Stylessa kun myydään kuitenkin hieman "erikoisempia" vaatteita :) Tai ainakin sellaisia, joita ei ihan jokaisella vastaantulijalla ole ja vaatteet ovat vieläpä aika edullisia verrattuna muihin vaatekauppoihin netissä.. 

Elikkäs, B Stylella on nyt toistaiseksi(?) kaikki legginsit ja housut -20% alennuksessa.. Myös ne harmaat ja siniset, jotka esittelin silloin täällä. Katselin valikoiman läpi ja iskin silmäni näihin..


Leopardilegginsit täältä.

Nää ois aika kivat sellaisen neutraalin paidan ja ballerinojen kanssa! :) 


Tämän lisäksi kaikki loput bikinit ovat -30% alennuksessa, eli jos on tarvetta biksuille vielä niin hop hop!


Bikinit täältä.


Sellaista asiaa tällä kertaa! Mä oon jo niin väsynyt, että suuntaan pikapikaa nukkumaan, en meinaa tänään meinannut päästä aamulla sängystä ylös ja herätyskelloakin tuli siirrettyä aika lailla.. 

Huomenna tulossa tämän päivän asua, nyt hyvää yötä! <3


// Hey guys, I had very a busy and ruff day today so I just wanted to inform quickly about B Style sale, that's all.. Tomorrow you will see my today's outfit. But now, I'm going to sleep, good night! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti